Charlie & Goods logo

Capsule Wardrobe by Charlie & Goods

Puilt jouw kast uit van de kledingstukken? Heb je gigantisch veel truien, vesten, tops, jurken en broeken, maar sta je in de ochtend ondanks dat toch regelmatig zuchtend voor je kast, omdat je voor je gevoel niets hebt om aan te trekken? Daar gaat iets mis! Bij Charlie & Goods zijn we – zoals jullie weten – helemaal idolaat van mode. We houden ervan om kledingstukken op allerlei manieren te mixen en matchen, zodat je met één item diverse lookjes kunt creëren. Vind jij het lastig om jouw kleding op verschillende manieren te stijlen? Geen zorgen. Wij helpen jou – met enthousiasme – graag en laten je zien wat er allemaal mogelijk is.

Charlie-and-goods-blog-capsule-warderobe

Capsule Wardrobe

Sinds een aantal jaar is de term Capsule Wardrobe helemaal hip and happening, maar wat is het precies? Een Capsule Wardrobe komt neer op een minimalistisch kledingkast met 37 items die je op veel verschillende manieren combineert. Je garderobe bevat essentiële kledingstukken die je veel draagt en in principe pas vervangt als ze afgedragen zijn.

Bij Charlie & Goods hebben wij geen Capsule Wardrobe, maar we zijn wel voorstander van het idee erachter; bewust shoppen. Een zorgvuldig samengestelde garderobe geeft namelijk rust, overzicht en een gelukzalig gevoel. Doordat alle items in jouw kast met liefde zijn uitgekozen – en jij exact weet hoe ze te combineren – word je er keer op keer blij van. Daarnaast koop je niet klakkeloos allerlei Fast Fashion (web)winkels leeg, maar schaft kwalitatieve kledingstukken aan die jou fan-tas-tisch staan. Miskopen worden zo voorkomen en jouw kast vult zich op deze manier met parels die jij keer op keer met plezier aandoet. En misschien wel het allerbelangrijkste… een garderobe die helemaal bij jou past, geeft je zelfvertrouwen en daar ga jij van top tot teen door stralen.

Jouw ideale garderobe samenstellen

Koop jij regelmatig kleding, maar zit er eigenlijk geen lijn in waardoor je uiteindelijk veel losse items hebt waar je weinig mee kunt? Wij helpen je graag bij het samenstellen van een droomgarderobe. Wanneer je vaker bij ons komt shoppen, weten wij bovendien exact welke beauty’s jij al in jouw kast hebt hangen. Daar kan jij met onze hulp dan op voortborduren waardoor je na een tijd de eigenaresse van een ware droomgarderobe bent.

Personal shopping

Bij Charlie & Goods vinden we het fantastisch om je te helpen bij het uitzoeken van een perfect zittende jeans, fabuleuze jurk, feestelijke top of complete outfit. Wij horen graag waar jij van houdt, hoe jouw dagelijkse activiteiten eruitzien en wat jou blij maakt, zodat je items kunt aanschaffen die écht bij je passen. Als je bij ons in de winkel komt, is er altijd iemand aanwezig om jou – als personal shopper – te assisteren en adviseren.

Heb je weinig tijd en/of wil je zeker weten dat er iemand van ons beschikbaar is? Plan dan – door onderstaand formulier in te vullen – een afspraak met personal shopper in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Fijn detail: het gebruik maken van een personal shopper is helemaal gratis.

Winkelen in Nijmegen? Bij Charlie & Goods vind je de allerfijnste truien, broeken, jeans, tops, blouses en jurken van merken als MbyM, Homage, Levi’s, Modström en Reiko.