Charlie & Goods logo

Charlie’s blog

Yes! Welkom op onze blogpagina. Hier vind jij de aller-leukste berichten op het gebied van mode en de laatste info over alle perikelen bij Charlie’s. Van de nieuwste trends en toffe styling-tips tot aan een column over onze missie en een verslag over onze meest recente inkooptrip. Zou jij graag meer te weten komen over een specifiek topic en zie je het niet terug? Laat het ons weten! Liefs!

Lekker op de bank, in je kloffie, webwinkels doorspitten en items opslaan als favoriet. Veel mensen vinden het een heerlijk tijdverdrijf en dat begrijpen we bij Charlie & Goods maar al te goed. Toch zijn wij een voorstander van real life shoppen en daar hebben wij een aantal redenen voor die we vanzelfsprekend graag met je delen. Twijfel jij om online een bestelling te plaatsen of om toch een middagje de stad in te gaan? We zoomen in deze blog eens in op de voordelen en horen dan graag wat jouw voorkeur heeft.

Jouw kledingkast hangt vol met items gemaakt van verschillende stoffen. Wollen truien, katoenen T-shirts, viscose blouses en denim broeken die jij allemaal met liefde draagt. Natuurlijk wil jij zo lang mogelijk van ieder kledingstuk genieten, zodat je ze op ontelbaar veel momenten kunt dragen. Om dat te realiseren, is het handig om het een en ander over de stoffen te weten. En ja, dat klinkt misschien niet al te sprankelend, maar we zullen proberen om deze blog niet al te taai (lees: stoffig) te maken.

Heerlijke wollen truien waar je het liefst in zou wonen. Flatteuze jurken gemaakt van het allerfijnste materiaal. Spijkerbroeken die je op eindeloos veel manieren kunt combineren. Om welk kledingstuk het ook gaat, jij wil er vast en zeker zo lang mogelijk van genieten.

Hoe lang een kledingstuk meegaat? Dat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit en het materiaal. Maar, de meest bepalende factor, dat ben jij! Het verzorgen van jouw kleding is ontzettend belangrijk en wordt vaak onderschat. Jouw kleding in een veel te volle wasmachine proppen en daar een flinke scheut wasmiddel bijgooien, zorgt er wellicht voor dat het lekker ruikt, maar komt de stof niet ten goede.

Bij Charlie & Goods willen we dat jij zo lang mogelijk van jouw kleding geniet en daarom geven we je in de blog van deze week een aantal liefdevolle verzorgingstips. Heb jij een vraag over het verzorgen van een specifiek kledingstuk of materiaal? Wij vertellen je er met enthousiasme graag meer over.

Oeh-la-la! In de blog van deze week gaan wij onze missie nog een keertje met je delen. Want eerlijk is eerlijk, we raken er niet over uitgepraat. Onze missie in een notendop? Jou empoweren! Dat doen we door je te helpen om de perfecte outfit samen te stellen, zodat jij er fabuleus uitziet. Natuurlijk mag jij zelf door onze rekken snuffelen, maar wij zijn er om jou als Personal Stylist te assisteren en adviseren. Persoonlijke aandacht vinden wij giga belangrijk, zodat jij bij ons precies de items vindt waar jij helemaal happy de peppy van wordt.

Puilt jouw kast uit van de kledingstukken? Heb je gigantisch veel truien, vesten, tops, jurken en broeken, maar sta je in de ochtend ondanks dat toch regelmatig zuchtend voor je kast, omdat je voor je gevoel niets hebt om aan te trekken? Daar gaat iets mis! Bij Charlie & Goods zijn we – zoals jullie weten – helemaal idolaat van mode. We houden ervan om kledingstukken op allerlei manieren te mixen en matchen, zodat je met één item diverse lookjes kunt creëren. Vind jij het lastig om jouw kleding op verschillende manieren te stijlen? Geen zorgen. Wij helpen jou – met enthousiasme – graag en laten je zien wat er allemaal mogelijk is.