& Charlie

In hartje Nijmegen huist Charlie & Goods: je tofste modeadres voor elk moment. Bij Charlie vind je een wekelijks wisselende collectie van merken als Aaiko, Modström & Catwalk Junkie. Shop je mooie basics en head-turning eyecatchers, van casual en clean tot classy met print. Bij Charlie houden we van items met een hoog hebben-hebben-gehalte en musthaves waar je wauw tegen zegt. Combineren we tijdloze mode met de laatste trends.

 

& Goods

Een outfit voor je eerste date, maandag naar kantoor, een zaterdag met vrienden of de bruiloft van je beste vriendin: we hebben alles in huis to serve your needs. En naast kleding van mooie merken vind je bij ons ook een fijne collectie accessoires, zoals kettinkjes, riempjes en sjaals. Hand-picked by Charlie, net als onze mode. Vandaar ook dat ‘& Goods’, natuurlijk. Want wat je ook doet: stijl ‘t af!

 

& You

Bij Charlie snuffel je lekker in je uppie of shoppen we samen met jou. We helpen je met liefde! Waar ben je naar op zoek? Hoe mix & match je het bij elkaar? Welke kleur staat goed? Wat zijn de trends dit jaar? Bij Charlie helpen we je met een look waar jij je lekker in voelt. Die mooi staat, fijn zit en goed vóelt. Een outfit waar je blij van wordt. Daar ga jij én gaan wij van stralen.

 

& Charlie

Als meester in de rechten besloot Charlotte in 2009 niet haar toga, maar haar stoute schoenen aan te trekken: ze koos voor een carrière in de mode. Met bijna tien jaar ervaring op zak opende ze in 2018 haar eigen modeboetiek in hartje Nijmegen. Met Charlie & Goods maakt Charlotte je blij met alles waar ze ook zelf gelukkig van wordt: mooie mode, fijne accessoires, enthousiast en eerlijk stylingadvies en minimaal twee koekjes bij de lekkerste koffie & thee. Tot gauw!