Charlie & Goods logo

La-la-La-Love

De lente is in volle gang en dat geeft nieuwe energie! Het is het seizoen van vernieuwing en wedergeboorte en laat alles weer tot bloei komen. En dat laatste, geldt niet alleen voor de natuur maar ook voor jezelf. Dit energieke seizoen staat symbool voor het loslaten van oude situaties en het omarmen van nieuwe mogelijkheden. Zit jij op dit moment een beetje in een modesleur? Weet je iedere ochtend niet wat je moet aantrekken? Ben je toe aan een frisse wind door jouw kledingkast?Of weet je niet welke kleuren of fashion trends bij je passen? Bij Charlie & Goods helpen we je met liefde en enthousiasme bij het creëren van jouw ultieme droomgarderobe.

Charlie-and-goods-and-charlie

De lente is in volle gang en dat geeft nieuwe energie! Het is het seizoen van vernieuwing en wedergeboorte en laat alles weer tot bloei komen. En dat laatste, geldt niet alleen voor de natuur maar ook voor jezelf. Dit energieke seizoen staat symbool voor het loslaten van oude situaties en het omarmen van nieuwe mogelijkheden. Zit jij op dit moment een beetje in een modesleur? Weet je iedere ochtend niet wat je moet aantrekken? Ben je toe aan een frisse wind door jouw kledingkast? Of weet je niet welke kleuren of fashion trends bij je passen? Bij Charlie & Goods helpen we je met liefde en enthousiasme bij het creëren van jouw ultieme droomgarderobe.

Doorbreek vastgeroeste patronen

Iedere dag hul jij jezelf in eenzelfde soort outfit. Misschien loop je het liefst in een jeans met T-shirt of sweater rond of voel jij je het meest comfortabel in een jurk met stoere laarzen. Dat jij weet dat deze items jou fantastisch staan, is natuurlijk een groot pluspunt. Maar soms, kan diezelfde soort outfit een tikje saai aanvoelen. Je wilt ook niet iedere dag hetzelfde beleg op je boterham nietwaar? Door voor een outfit te kiezen die totaal buiten jouw gebruikelijke stijl valt, doorbreek je jouw patroon én dat kan voor een enorme boost zorgen doordat jij jezelf ineens op een hele andere manier ziet en helemaal geïnspireerd voelt.

Struin je bij ons door de winkel, dan is het logisch dat jouw oog altijd op de voor jou vertrouwde items valt. Ons team bestaat uit personal stylists die daarom – op basis van jouw verhaal en figuur – graag out of the box met je meedenken. Zo breek jij op een veilige manier met jouw oude, vertrouwde stijl.

Laat onzekerheden los

Gedurende de jaren verandert zowel jouw lichaam als het leven waardoor het soms lastig kan zijn om te ontdekken wat er op dit moment bij jouw figuur en levensstijl past. Wanneer je het ingewikkeld vindt om te ontdekken wat er – buiten wat je gewend bent te dragen – allemaal mogelijk is, is het veilig om de items te blijven dragen die je al jaren hebt. Doen deze items jouw figuur op dit moment niet veel goeds – of ben je erop uitgekeken – dan kan je zelfvertrouwen dalen. Daar steken we bij Charlie & Goods een stokje voor. Wij zijn er om vrouwen te empoweren en helpen je dan ook graag bij het uitzoeken van items die jou laten stralen. Gehuld in een perfect zittende outfit – in de juiste kleurtinten voor jouw huid – zal jij je zelfverzekerder voelen waardoor je weer gaat stralen en inziet dat jouw onzekerheden ongegrond zijn. En dat is zichtbaar!

Personal stylist inplannen

Ben jij hartstikke druk en heb je geen tijd om allerlei winkels te bezoeken?
Word je niet blij van shoppen en vind je het lastig wat qua pasvorm en kleur bij je past?
Wil jij jouw kledingkast graag aanvullen met items die voor jou gemaakt lijken te zijn?
Plan dan een – gratis – afspraak in met een van onze personal stylists. Wij helpen je graag en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. We mixen en matchen – wanneer jij dat wilt – er graag op los en laten je zien wat er allemaal mogelijk is, zodat jij jouw kledingstukken eenvoudig zelf op allerlei manieren combineert.