Charlie & Goods logo

Missie Charlie & Goods

Oeh-la-la! In de blog van deze week gaan wij onze missie nog een keertje met je delen. Want eerlijk is eerlijk, we raken er niet over uitgepraat. Onze missie in een notendop? Jou empoweren! Dat doen we door je te helpen om de perfecte outfit samen te stellen, zodat jij er fabuleus uitziet. Natuurlijk mag jij zelf door onze rekken snuffelen, maar wij zijn er om jou als Personal Stylist te assisteren en adviseren. Persoonlijke aandacht vinden wij giga belangrijk, zodat jij bij ons precies de items vindt waar jij helemaal happy de peppy van wordt.

Charlie-and-goods-blog-missie

Samen op ontdekkingstocht

Ben jij iemand die het lastig vindt om je eigen stijl te omschrijven?
Weet je niet goed welke pasvormen en stoffen jouw figuur fan-tas-tisch laten uitkomen?
Vind je het combineren van items ingewikkeld waardoor je telkens in dezelfde combi’s rondloopt?
Heb jij het hartstikke druk, heb je weinig tijd en wil je niet allerlei winkels doorspitten?
Wij gaan graag met jou op ontdekkingstocht!

Bij Charlie en Goods is het onze drijfveer om jou met een stralende glimlach de winkel uit te laten lopen. Kleding uitzoeken die écht bij jouw levensstijl past en jouw figuur ook nog eens helemaal tot zijn recht laat komen, kan lastig zijn. Niet gek, want het menselijk lichaam verandert continue, zoals bijvoorbeeld na een zwangerschap. Een low waist skinny stond jou vijf jaar geleden wellicht fabuleus, maar tegenwoordig staat een high waist flaired jeans je juist beeldig. Daarbij veranderen trends natuurlijk continu. Ons team van Personal Shoppers staat voor je klaar om jou te helpen bij het ontdekken van alle opties in modeland.

Een garderobe die helemaal jij is

Op social media zie jij een glitterjurk die jouw ogen laten fonkelen. Daarbij zie je knalgroene pumps en een goudkleurige velvet tas. Ook staat er een strakke lange rok in jouw favorieten en lichtgekleurde wollen trui – die absoluut niet gewassen mag worden. Het zijn items die je bij een ander te gek vindt, maar die bij jou waarschijnlijk een jaar na aankoop nog steeds ongedragen in de kast zouden hangen. Waarom? Omdat je – bijvoorbeeld – een druk leven hebt met twee kleine kinderen en eigenlijk zelden tot nooit naar een gelegenheid gaat waarbij je deze eyecatchers kunt dragen.

Om een garderobe te creëren die helemaal bij jou past, is het belangrijk om kledingstukken te kiezen waarvan je weet dat je ze praktisch gezien ook kunt dragen. Een onderdeel van onze missie is persoonlijke aandacht en contact. Wij horen graag hoe jouw dagelijkse leven eruitziet, zodat we je kunnen helpen bij het selecteren van items die compleet bij jou passen.

Verliefd op… jezelf!

Het aller-aller-aller-belangrijkste onderdeel van onze missie? Jou weer verliefd laten worden op jezelf. Wanneer jij een kledingkast hebt die bestaat uit kledingstukken die jouw figuur perfect laten uitkomen en die ook nog eens als gegoten zitten, ga jij zelfverzekerder door het leven. Bovendien heb jij in de ochtend geen stress meer wanneer jij voor jouw kast staat, want jij weet exact hoe jij alles kunt dragen en combineren. Wij laten je graag zien welke pasvormen jou hemels staan, zodat je ziet wat een prachtvrouw je bent.

Draag je vaak dezelfde soort lookjes? Wij laten je zien hoe je o.a. met accessoires en knooptechnieken allerlei items op verschillende manieren kunt combineren. Zo ga jij waarschijnlijk een hele andere kant van jezelf zien en – very important – jezelf liefdevol omarmen.

Personal Stylist inplannen

Ga jij een dagje in Nijmegen winkelen en wil je graag in onze boetiek komen shoppen? Gezellig! Bij ons vind je de allermooiste merken, zoals Numph, Homage, Modström, MbyM, Levi’s en Reiko. Ons team staat voor je klaar om jou te helpen dat ene perfecte item – of complete outfit – te vinden waarmee jij fijne herinneringen gaat aanmaken. Wil je zeker weten dat er direct een Personal Stylist voor jou beschikbaar is? Plan deze dan via onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Pssst… Gebruik maken van een Personal Shopper kost bij ons helemaal niets.