Charlie & Goods logo

Online winkelen VS real life shoppen

Lekker op de bank, in je kloffie, webwinkels doorspitten en items opslaan als favoriet. Veel mensen vinden het een heerlijk tijdverdrijf en dat begrijpen we bij Charlie & Goods maar al te goed. Toch zijn wij een voorstander van real life shoppen en daar hebben wij een aantal redenen voor die we vanzelfsprekend graag met je delen. Twijfel jij om online een bestelling te plaatsen of om toch een middagje de stad in te gaan? We zoomen in deze blog eens in op de voordelen en horen dan graag wat jouw voorkeur heeft.

aCharlie-and-goods-blog-online-winkelen

What you see is what you get

Online ben jij op zoek naar de ideale spijkerbroek voor deze winter. Plots zie jij een jeans die helemaal aan jouw wensen voldoet. De wassing is perfect en ook de pasvorm is precies zoals jij dat voor ogen hebt. Althans, zo lijkt het op de foto. Een spijkerbroek via een webwinkel kopen, is ontzettend lastig, want wat bij een model van 1,80 meter als gegoten zit, kan voor jou een absolute mismatch zijn. En dat geldt eigenlijk voor ieder kledingstuk. Daarbij is het materiaal en hoe het aanvoelt op de huid ook een absolute must om te weten. Online een aantal items bestellen is zeker gemakkelijker, maar de kans dat je bij het uitpakken van je aankoop teleurgesteld wordt, is aanwezig én daardoor duurt jouw zoektocht naar dat ene item uiteindelijk alleen maar langer. In een winkel voorkom je dit. Wij helpen je bij het uitzoeken van een kledingstuk en adviseren je over de maat en pasvorm, zodat je exact weet wat je aanschaft.

Voorkom miskopen

Via het wereldwijde web is het plaatsen van een bestelling razendsnel gebeurt. Het aanschaffen van een aantal kledingstukken gebeurt daarom vaak impulsief. Die ene roze glitterjurk met enorme pofmouwen kan een goed idee lijken, totdat het fabuleuze item een jaar later na aankoop nog steeds met het kaartje eraan in jouw kledingkast hangt.

Door in een winkel te shoppen, kan je eindeloos veel items proberen en jezelf laten adviseren. Bij Charlie & Goods horen we graag meer over jou en de dingen die je bezighouden, zodat jij een item vindt dat ook bij je levensstijl past waardoor jij met een échte aanwinst de deur uitloopt. Miskopen worden op deze manier voorkomen en daarmee bouw jij een garderobe op om te koesteren.

Duurzamer, sneller en persoonlijk

Bij Charlie & Goods vinden we het belangrijk om bewust te shoppen. Door naar de winkel te komen, hoeft jouw bestelling niet ingepakt te worden en ook niet opnieuw te worden vervoerd. Daarbij hoef je, wanneer je items toch niet overeenkomen met wat jij in gedachte had, jouw bestelling niet te retourneren en op een teruggave van het aankoopbedrag te wachten. En, niet onbelangrijk: in een fysieke winkel shoppen, kan hartstikke leuk zijn. Ons team is enthousiast en heeft als missie om jou helemaal in je nopjes de winkel uit te laten lopen. Daar kan geen webwinkel tegenop ☺.

Personal shopping

Voor een volle kast staan, maar toch niets hebben om aan te trekken? Wij zorgen ervoor dat het niet gebeurt. We helpen je graag bij het uitzoeken van een heerlijk zittende jeans, feestelijke top of je nieuwe favoriete jurk, zodat jij jezelf iedere dag weer met een grote glimlach op het gezicht aankleedt.

Wil jij graag bij ons komen shoppen en wil je dat er zeker een personal stylist voor jou beschikbaar is? Plan dan een afspraak in.
PS: Gebruik maken van een personal stylist is bij ons helemaal gratis.